Over ons

Over ons

Tuin Totaal Oranje is een jong, groeiend en dynamisch bedrijf uit Oranje (Dr.). Wij zijn gespecialiseerd in tuinen in de breedste zin van het woord. Denkt u aan tuinaanleg, tuinonderhoud en tuinontwerp. Er zijn korte lijnen en u heeft altijd contact met vaste gezichten op uw project.

Onlangs zijn wij goedgekeurd voor Tuinkeur. Dit is een keurmerk voor de hovenier en verplicht ons om aan alle moderne eisen voor het hoveniersbedrijf te voldoen.

Hiernaast zijn wij gespecialiseerd in het kweken van vaste planten volgens de NAK Tuinbouw regels en hebben we een zeer uitgebreid Groencentrum, waar u naast een zeer uitgebreid assortiment, ook kennis en advies vindt.

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons op 0592-763695, mail naar info@tuintotaaloranje.nl, of kom gewoon langs in Oranje voor een gezellig kopje koffie.

Specialismen: - tuinontwerp - tuinaanleg - tuinonderhoud - Beplanting - de aanleg van (zwem)vijvers - maatwerk tuinoverkappingen - Electra en verlichting - bestrating - boomverzorging - gazonaanleg